Banneux Bedevaartsoord

BANNEUX  BEDEVAARTOORD (BELGISCHE ARDENNEN)

Wat was het een prachtig triduüm van het voorjaar. Het weer was prachtig en de stemming goed. Wat een warmte en saamhorigheid
Wat een speciale plek ook om dodenherdenking te houden en de waarden van vrijheid te voelen. In het najaar hopen we dit weer te evenaren. Het is alleen bisdom Haarlem-Amsterdam, dus we hopen veel gasten te  kunnen  verwelkomen. Wat kunt u van ons verwachten. Prachtige diensten waaronder een kaarsenprocessie, een internationale dienst waar vele culturen zich samenvoegen om gezamenlijk een prachtige dienst bij te wonen en eenheid te laten zien. Lof met ziekenzegening. We hopen natuurlijk dat het weer ons dan nog steeds goed gezind is en wat diensten buiten gehouden kunnen worden.

De prachtige dienst met alleen de ruisende bomen en verder stilte. Na zoveel jaren vrijwilligerswerk  ontroert dit mij nog steeds. Er zijn priesters, een arts, verpleegkundigen en vrijwilligers aanwezig. Ze staan 24 uur per dag voor u klaar, om ervoor te zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Er is een rolstoelbus beschikbaar en de kamers kunnen naar uw zorgbehoefte aangepast worden. Bent u gezegend met een goede gezondheid dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om de warmte van Banneux te ervaren.

De bedevaart is van 24 t/m 28 aug. De kosten voor deze reis bedraagt € 275,--.

Meer informatie bij: Eva Onderwater: Tel. 0297-222208 of banneux.bisdomhaarlem@outlook.com; of bij Ellen van der Laan: 06-30918592. Uiterste inschrijfdatum is 1 augustus. Wij vrijwilligers van Wij, vrijwilligers van Banneux, geven graag het warme Lichtje van Bannexu aan u door.