Kerkbalans 2018

De Engelbewaarderparochie is al 80 jaar een warm kloppend hart in Badhoevedorp en wijde omgeving. Een plek om tot jezelf te komen of juist anderen te ontmoeten. Waar je een luisterend oor vindt en stilte om te bezinnen. Een plek om te vieren en te geloven. Waar je bemoedigd en geïnspireerd raakt.

Waar mensen klaar staan met praktische steun, of je nu lid bent of niet. Waar we samen een gemeenschap zijn en geven aan anderen.

Helpt u ons ook financieel de boel kloppend te houden? Ieder jaar weer zijn we onder de indruk hoe genereus u bent. Doet u ook dit jaar weer mee?

Wij danken u bij voorbaat voor uw gulle bijdrage en hopen u ook dit jaar weer veelvuldig te mogen begroeten bij de zondagochtendviering (aanvang 10:00 uur) en om na afloop van de viering elkaar nog even te ontmoeten bij een kopje koffie. Naast onze vieringen stellen wij onze kerk ook open voor andere activiteiten zoals concerten en lezingen.

Voor vragen over de actie Kerkbalans en/of andere vormen van financiële ondersteuning aan onze parochie zoals een periodieke, fiscaal vriendelijke gift kunt u contact opnemen met onze penningmeester, Jos de Wit email: jos.dewit@upcmail.nl

namens het parochiebestuur Kees Verweij (vice-voorzitter)